Echipa Generatii

Anca Sohorca – Coordonator Program

DSCN0092 (2)Generaţii reprezintă pentru mine un loc special unde bunătatea, căldura sufletească și optimismul sunt la ele acasă. Aici se regăsesc oameni implicaţi, dornici și pregătiţi întotdeauna să ajute persoane nevoiașe și să le redea zâmbetul pe buze atunci când ei uită să facă acest lucru. Potrivit acestei definiţii, consider că mă asortez profilului prin următoarele caracteristici: am absolvit facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii București, urmată de masterul Consiliere în Asistenţă Socială. De-a lungul timpului, am avut șansa să lucrez cu nenumărate grupuri de risc, învăţând din fiecare experienţă și poveste de viaţă și înţelegând faptul că oamenii trebuie educaţi să profite și să se bucure de fiecare moment al vieţii, așa cum este ea.

 

 

 

IMG_1654Victoria Mitrofan Cretu – Psiholog

De curand m-am intors din concediu de maternitate si am regasit “familia Generatii” care m-a intampinat cu bratele deschise. Acum observ schimbarile copiilor, importanta si impactul Centrului in dezvoltarea lor.

La Generatii, zambetele, imbratisarile si voia buna sunt prezente negresit.

Experienta mea profesionala dar si personala, energia si bucuria se impletesc cu specificul centrului. Din anul 2006 am avut ocazia sa lucrez cu toate categoriile de varsta din cadrul Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Sunt absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie din cadrul Universitatii Spiru-Haret.