Mos Craciun ne-a vizitat si anul acesta!

Mos Craciun ne-a vizitat si anul acesta!

2016 a venit cu multe surprize si realizari! A fost un an in care am muncit mult in incercarea de a le oferi copiilor momente frumoase de care sa isi aminteasca cu drag atunci cand vor fi mari. De-a lungul acestui an, am invatat sa fim mai buni unii cu altii si sa ne bucuram de momentele petrecute alaturi de cei dragi. Impreuna, am participat la peste 1000 de ore de teme si meditatii scolare, am contribuit la o dezvoltare optima a copiilor prin organizarea celor 900 de ore de activitati socio-educative si am citit cate o carte pe luna in cadrul Clubului de lectura. Astfel, ne-am propus sa incheiem anul asa cum se cuvine, si cu ajutorul lui Mos Craciun si al spiridusilor sai, am reusit sa le oferim copiilor de la Generatii momente inedite la petrecerea organizata pentru ei. 

Programul evenimentului a inclus o piesa de teatru intergenerationala, colinde, un moment impresionant de magie sustinut de Mydas si Tania (mai multe detalii despre cei doi talentati gasiti pe http://www.mydas.ro/) si mult asteptatul Mos Craciun care a venit incarcat cu multe cadouri.

Acest eveniment a fost sprijinit de DGASPC Sector 6 si Carrefour. Multumiri speciale aducem catre neo-magicienii Mydas si Tania care au acceptat invitatia noastra fara nicio ezitare si Hotel Siqua pentru gazduire!