Peisaj de iarna la Cursul de Pictura

Peisaj de iarna la Cursul de Pictura

img_3369Iarna este magica si iubita de copii pentru bucuriile pe care le aduce celor mici. Cu gandul la vacanta mult asteptata, zapada, cadouri, mirosul de scortisoara, bradul impodobit, copiii impreuna cu ,,bunicii adoptivi” au dat culoare acestui anotimp friguros, insa in acelasi timp plin de caldura sufleteasca.

In cadrul cursului de pictura, copiii si seniorii nostri au folosit paleta de culori a iernii. Astfel, fiecare echipa intergenerationala a fost provocata sa realizeze  un desen pe tema „peisaj de iarna” si sa isi exprime viziunea lor despre luna decembrie si Sarbatoarea Craciunului prin culorile primare si cele complementare.

Pe langa talentul expus prin arta, familia intergenerationala si-au impartasit experientele, precum si planurile pentru perioada Sarbatorilor. Cei mici au aflat de la voluntarii nostri care erau jocurile copilariei lor, amintirea omului de zapada in iernile geroasa, saniusul, patinoarul improvizat pe lacul din aproprierea casei si multe alte amintiri de neuitat.

Multumim foarte mult voluntarilor pentru aceste momente de aducere aminte a iernilor inghetate de altadata, dar si voluntarelor noastre talentate, Stefana Chelaru si Diana Lemnaru, pentru implicarea lor.