Cine-i nascut in Noiembrie?

Cine-i nascut in Noiembrie?

img_3450Timpul trece repede, nu se opreste deloc si iata ca a mai trecut o luna din acest an. Echipa intergenerationala formata din ,,bunicii adoptivi” si copii s-a pregatit sa dea startul petrecerii, unul dintre cel mai asteptate momente ale lunii.

Voluntarii seniori si cei mici s-au pregatit intens pentru momentul artistic, cu repetitii, implicare, devotament. Doamna Maricela si doamna Maria au prezentat impreuna cu Miruna si Andreea si Alexandra un fragement din ,,Căldura mare” scrisa de Ion Luca Caragiale, umpland chipurile participantilor de zambete. Felicitari actorilor pentru interpretarea lor de succes si pentru clipele de neuitat oferite printr-o noua piesa de teatru marca ,,Generatii”!

Secretul unei petreceri intergenerationale reusite consta in buna dispozitie a celor mici care, alaturi de voluntarii nostri dragi, sunt creativi si se gandesc la tot felul de activitati care ne fac sa ne distram copios. ,,Scaunele muzicale” sunt de exemplu printre metodele lor preferate de a se destinde la final de luna.

Vedeta petrecerii a fost, ca de fiecare data, tortul imens, cu ingrediente de cea mai buna calitate cu care ii rasfatam pe copii de ziua lor.

Le uram un sincer La Multi Ani  lui David si Dacian, mult succes pe plan scolar si ca toate dorintele sa li se indeplineasca!