Carol Optic ofera sprijin copiilor de la Centrul Generatii

Carol Optic ofera sprijin copiilor de la Centrul Generatii

img_3224Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul oftalmologic, Carol Optic este un cabinet de inalta competenta in rezolvarea problemelor aparatului vizual si un partener extraordinar pentru Centrul Generatii, datorita aparaturii de ultima generatie conceputa special pentru copii.

Pre-adolescentii si adolescenti nu pot sa isi dea seama cu adevarat daca disconfortul pe care il intampina se datoreaza problemelor cu vederea. Pe langa durerile de cap, acestia sufera si de o lipsa de concentrare in ceea ce priveste realizarea sarcinilor scolare. Prin intermediul celor de la Carol Optic (www.ochelarie.ro / www.optymarket.ro ), am reusit sa le oferim sprijinul necesar pentru a identifica daca au o problema si pentru a o rezolva.

7 copii de Centrul Generatii au beneficiat gratuit de servicii medicale de specialitate, iar 3 dintre ei au avut nevoie de ochelari pentru imbunatatirea vederii, ramanand sub supravegherea medicului oftamolog.

Multumim foarte mult specialistilor de la Carol Optic pentru ca sunt alaturi de copiii din cadrul Centrului Comunitar Generatii!